We gaan ervoor, een leven zonder hielspoor

Feyyaz

Verlost na 5-6 behandelingen

Feyyaz kwam bij mij terecht voor meerdere klachten. Een van deze klachten was hielspoor. Hij had verschillende therapeuten bezocht, maar allemaal zonder resultaat. Na mijn eerste behandeling merkte hij al het verschil en na zo’n 5-6 behandelingen had hij ook pijnvrij leven.

Ton

Verlost na 6 behandelingen

Ton zag op mijn Facebookpagina een ervaring van een cliënt met hielspoor en besloot om bij mij behandeld te worden. Door de pijn lukte hardlopen niet meer en hij wou dit graag oppakken. De eerste 2-3 behandelingen had de behandeling een minimale effect. De pijnvermindering ging steeds in kleine stapjes. Dit in tegenstelling tot andere cliënten waarbij het sneller ging. Of de pijnvermindering weinig of veel was, was niet relevant. Een vermindering is een vermindering en we gingen door. De 4de behandeling was DE behandeling waarbij de drempel werd overschreden en de pijn zelfs gehalveerd werd.

We zetten het voort, hij ging ervoor en heeft nu gelukkig een leven zonder hielspoor.

Marjon

Na 4 behandelingen einde hielspoor

Al 1,5 jaar bleek Marjon klachten te hebben onder haar hak. Sporten ging (bijna) niet meer pijnvrij en zelfs lopen was al moeizaam. NA ÉÉN BEHANDELING was ze zodanig verrast dat ze mij een e-mail stuurde waarin ze duidde hoe blij ze was. Ze kwam na een lange tijd voor het eerst PIJNVRIJ haar bed uit! 

Robert

Coming soon!

Waar wacht je op?

Ga jij ook voor een leven zonder hielspoor?